Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

test test

MHVastgoed MHVastgoed

MHVastgoed MHVastgoed

MHVastgoed MHVastgoed

MHVastgoed MHVastgoed

MHVastgoed MHVastgoed

MHVastgoed MHVastgoed

Diensten

Verkoop en aankoopbemiddeling:

Binnen de complexiteit van het verkopen of aankopen van (commercieel) vastgoed bieden wij de mogelijkheid u te begeleiden gedurende dit traject. In een op maat opgesteld dienstenpakket kunnen wij u naar behoeften begeleiden en adviseren.

 

Verhuur en aanhuurbemiddeling:

Voor het zoeken naar een geschikte locatie of huurder maar ook bij het verhuren van uw bedrijfs-, kantoor-, of winkelpand zijn wij u graag van dienst. Na een persoonlijk onderhoud zullen wij ons zoekersbestand en netwerk aanspreken teneinde spoedig de juiste locatie of kandidaat te vinden.

 

Taxaties:

U kunt bij ons terecht voor het taxeren van alle soorten (bedrijfs) objecten. Een bij de brancheorganisatie aangesloten register makelaar zal het pand voor u opnemen. Het uitgewerkte taxatierapport wordt door instanties als officieel document geaccepteerd. De door ons opgemaakte rapporten zijn tevens te gebruiken voor bijvoorbeeld (her)-financiering van uw bedrijfspand. Wij verzorgen tevens NWWI taxaties.

 

Beheer van Vastgoed:

Het op de juiste wijze beheren van uw vastgoedportefeuille vergt enorm veel tijd en energie. Wij zijn van mening dat goed beheer een essentieel facet is in het proces uw huurder langer te binden. Indien u overweegt deze activiteiten uit te besteden zijn wij de juiste schakel tussen enerzijds u als eigenaar/ exploitant en anderzijds de huurder. Wij bieden naast de gebruikelijke administratieve taken ook juridische ondersteuning en desgewenst volledig technisch beheer.

Administratieve afhandeling, huurcontracten, inspectierapporten, juridische aspecten, incasso, communicatie/aanspreekpunt, relatiebeheer, technisch onderhoud, storingen etc.

 

Bemiddeling in vastgoedbeleggingen:

U kunt bij ons terecht voor een diversiteit aan diensten binnen het gebied vastgoedbeleggingen. Wij treden landelijk op voor alle type investeerders. Voor zowel gerichte aankoop als verkoop van beleggingspanden zijn wij u van dienst. Voor elke cliënt zal een profiel worden opgesteld waarna wij gericht voor u te werk gaan.

 

Vrijblijvende webpublicatie voor uw portefeuille:

Wij bieden eigenaren en makelaars de mogelijkheid (collegiaal) te adverteren. Dit geldt voor zowel beleggingspanden als commercieel vastgoed. Naast het "normale" traject is het in voorkomende gevallen wenselijk extra aandacht te schenken aan panden binnen uw portefeuille. Daar wij beschikken over een breed netwerk en tevens op de site dagelijks een groot aantal bezoekers ontvangen, vergroot u uw kansen bij het vinden van de juiste kandidaat. 
Op basis van "No cure No Pay" kunt u, na eenmalig registreren, vanuit uw eigen locatie eenvoudig panden aanmelden.
Lees meer......


Acquisitie beleggingsobjecten:

Dagelijks zijn wij op zoek naar courante beleggingsobjecten voor goede relaties. Vanuit een bestaand betrouwbaar netwerk komen met regelmaat verschuivingen voor in portefeuilles. Indien u op zoek bent naar specifiek vastgoed kunt u uw wensen bij ons neerleggen. Wij zullen discreet actief voor u de markt op gaan

 

Green Blue Orange Back to Top