Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

test test

MHVastgoed MHVastgoed

MHVastgoed MHVastgoed

MHVastgoed MHVastgoed

MHVastgoed MHVastgoed

MHVastgoed MHVastgoed

MHVastgoed MHVastgoed

Bemiddeling in vastgoedbeleggingen

PDFAfdrukkenE-mail


MHVastgoed treedt landelijk op als beleggingsmakelaar voor zowel particuliere beleggers als institutionele beleggers en pensioenfondsen.

Daarnaast hebben wij voor een aantal cliënten de exclusieve verkoopopdracht voor zowel beleggingspanden als commercieel vastgoed. In overleg met de cliënt wordt de verkoopstrategie bepaald. Waar nodig zetten we het object breed uit in de markt. In andere gevallen is een discrete benadering van de markt de beste strategie en worden potentiele kopers gericht benaderd.

MHVastgoed is een enthousiaste flexibele organisatie, integriteit en de mentaliteit van "afspraak is afspraak", vormen de juiste ingrediënten voor een duurzame relatie.

 

Kopen of huren van bedrijfs onroerend goed


Bedrijven ontwikkelen zich constant met als gevolg dat er met regelmaat verhuizingen plaatsvinden. Door de ondernemer wordt verhuizen vaak gezien als een noodzakelijk kwaad. Wij denken graag mee in dit proces teneinde meerdere partijen hiervan te laten profiteren.

In de huidige markt is huren in trek. Vanwege de grote flexibiliteit en het geringe beslag op het bedrijfskapitaal geniet huren momenteel de voorkeur. Echter als onderneming mist u hiermee het voordeel van het bezit van onroerend goed en de verwachte waardestijging van uw pand op lange termijn.

Wij begeleiden ondernemers gedurende het traject en de zoektocht naar het juiste pand. Dit geldt voor advies over zowel huur- als kooplocaties.

MHVastgoed biedt cliënten welke zich breed op deze markt willen oriënteren onder "aanbod koop" en aanbod huur" een selectie van panden. In het overzicht kunt u objecten aantreffen welke collegiaal worden aangeboden.

Indien u interesse of vragen heeft over een bepaald object dient u contact op te nemen met MHVastgoed,
Dhr. Hilster  M:+31(0)6 5050 4885 

 

Inlog klanten

Login Registreer

Zoeken pand

Pand aanmelden

Klik hier om een pand aan te melden.
(Eerst inloggen A.U.B.)

Green Blue Orange Back to Top